Godmorgon! Okej, va har hänt denna vecka. ...

Godmorgon! Okej, va har hänt denna vecka. Jo, jag har ju börjat nya jobbet och de är verkligen skit kul. Tror att jag de är för att all personal är så gulliga.. Men ändå jag trivs! Imorgon och Fredag och veckan har bara sprungit förbi, skönt. Just nu är jag på g till jobbet, ikväll blir de möjs med P. :) Skriver sen. Love.


25 Mars 2011

woop woop, jag fick jobbet ... fy fan vilken lättnad må jag säga !!! Så på Måndag börjar de 8-16:30. 
Igår fira med Champagne och grejer fick också jätte fina rosor av min fina P. :)
Nej men ikväll blir de middag hos P's pappa me familj, möööjs. Höööörs !



Love.

24 Mars 2011

Gaaah! Fick god nyhet i morse. Ska på Arbetsinterjvu kl 15 idag. Så ja man håller väl tummarna för att de kommer gå bra. Prata med min bror nyss och han är hemma o sjuk så får låna hans bil! Woop Woop.
Ikväll blir det mys med P och imorn drar jag till Uppsala för lite uppdrag med F :)
Skriver senare och berättar hur de gick!


Love.

23 Mars 2011 - Idag ringde hon äntligen fr...

23 Mars 2011 - Idag ringde hon äntligen från jobbet. Så nu känns de som att de kanske kan vara något på gång.. Hoppas de verkligen eftersom de börjar bli helt galet långdraget o bara vara hemma hela tiden! Dagen bjöd på mys med min Sambo Emma (hon va hemma från jobb pga sjukdom ;) ) sen drog jag in till stan för att sola o ta en kaffe med Felicia. Mycket trevligt :) Nu blir det sängen, måste bli av med den här skit huvudvärken jag har haft i snart två dagar. Sov sött! Love.


Då kör vi då, brudar!! Ikväll blir det bru...

dsc00097 (MMS)

Då kör vi då, brudar!! Ikväll blir det brudkväll samt fira Felicia Filifjonkan Liljeström. Love.


15 Mars 2011 - Just nu sitter jag hemma ho...

15 Mars 2011 - Just nu sitter jag hemma hos min fina Felicia och myser med en kaffe! Har väntat hela dagen på ett samtal som jag hoppas på ska komma typ nu?! Igår vi jag med Suz hela dagen sen vart de ut och springa med Emma, de va rätt skönt men fy i helvet va jobbigt. Ikväll blir de nog något liknande. Skriver senare! Love.


14 Mars 2011

Idag blir de chillmode med Bigsiz, vill ha en gooood lunch men vi kommer ju inte på vad vi ska äta....?!
Men vi får väl komma på de. Idag kommer också Emma hem, de blir skoj tycker jag. Har saknat henne faktiskt.
Från de ena till de andra så är ja heeelt stört sugen på att åka till Norge igen, saknar min lilla gris som TUSAN!
Skriver senare.


Love.

13 Mars 2011

Ja nu har jag inte blogga på länge IGEN!!!!!
Nej.. men hur kul är de då, när datan har krachat. I alla fall så va ja hos min brorsa igår på dagen så då hjälpte han mig och fixa den så ska hämta den imorgon. Igår kväll så va jag och Pontus hos min helt underbara och saknade Mamma och myste med god middag och massa vin, som i vanlig ordning :) Ikväll blir de bara en super mysig Söndag, sååå de så!! Imorgon så ska ja snaaacka gojja med Emma som kommer hem från Sundsvall. Hörs senare !


Love.

KUL så kul, från super Söndag till SKIT Sö...

KUL så kul, från super Söndag till SKIT Söndag!!! Höll på med ett blogg inlägg, o de va typ as långt.. O va händer då?! Nej då ska min #¤§* data krascha........ Va är det för skit?!!?! Helt allvarligt ska ska jag fan slå den fan som har hittat på virus. Förlåt för mitt SÅ underbara inlägg men jag är så jävla förbannad!! Hejdå.


7 Mars 2011

hej och hopp super helg, o så såg den ut :

~Fredag ~

Jag kände mig sjuk hängig men tog mig i kragen och drog till Denise på en lunch sen så fick jag för mig och dra till Uppsala och mysa med Frican och Pontus, mycket mysigt må jag säga !! Vart också en bra middag med en glas vin.

~Lördag~

Den såg ut så att jag, lyssna jag trött mössan själv vakna förre Pontus, hur kommer de sig ?! Helt gaaalet, men men i alla fall så va ja och Pontus va ute på en promenad i de fina vädret och sen åkte vi och hyrde film, så ja kvällen vart en lugn filmkväll. MYSIGT.

~Söndag~
Då vart det hemgång, åkte och kolla en lägenhet med Pontus och sen drog jag hem, hann inte kolla på fler, hade velat de eftersom jag tycker att de är skoj men skulle på Innebandy match med Emma. Så när jag kom hem bytte jag bara om o så åkte vi o tog en kaffe innan matchen. Btw så var de en riktigt rolig match, sluta med vinnst och glada människor.. Jag har kommit på en sak och de är att man borde göra saker på Söndagar. Tycker nämligen inte alls den dagen. Så jag hoppas att de blir så framöver. :)

Va har hänt idag då..? Suz kom förbi och drack te och snacka massa sen drog vi till Salong Betong och kolla när Sara gaddade sig. Dåååååligt sugen man blir asså! Nu sitter ja och väntar på att Emma ska komma hem. Skriver kanske senare med tror inte de eftersom min data har kraschat. We will see , We will se..

Love.

Just nu är jag hos Denise o brorsan, de bj...

dsc00082 (MMS)

Just nu är jag hos Denise o brorsan, de bjuds på latte med deras nya kaffe maskin. Woop Woop! Ikväll blir de lugnt, har jordens huvudvärk och super ont i halsen. Skriver igen senare :) Love


3 Mars 2011

Har ont i hals och huvud, vem orkar..
I allafall så vill jag jätte gärna gå ut och gå, är så himla fint väder. Funderar fortfarnade men har verkligen inte kraft till de. Jag sitter i alla fall ute på ballkongen och njuter just nu. Inte alls kallt ute längre, hoppas de håller i säg och att de går mot mer värme, men bara därför blir de ju tvärt om säkert. . Ikväll kommer Pontus också, myspys.. saknar honom men jag kommer ju vara helt gaaalet social eftersom jag har tvätten mellan 19 och 22. :) WOHO!
Hörs sen nu ska ja tagga till mig.


Love.

2 Mars 2011

VÅRVÅRVÅRVÅR - Ja, tack !!

Jaaha, då har Onsdagen nästan kommit till sitt slut.. 
Jag gick upp vid 10 och duscha och fixa mig sen låna jag bilen av Emma och drog till Suzy för att lämna hennes WII dosa jag hade lånat och så fick man lunch och grejer!! KING.

Sen drog jag hem och så packa jag och Emma ihop katten och drog till Veterinären, sen lämna vi tillbaka honom till Emmas mamma, rätt skönt faktiskt. Är sjukt trött på de här förbannade katthåret MEN han e ju så sjukt söt så lite tomt är det ju men sista veckan kände jag mig bara irriterad hela tiden och då va de ju inte värt de han va nämligen en jävel på och väckas kl 04:00 varje morgon! Men nog snackat om katten..
STOR städning på hög nivå vart de iaf när vi kom hem, hur skönt som helst. Så nu är det äntligen fint!
Vad morgon dagen bjuder på är TVÄTT, men innan de vet jag inte riktigt! Vi får se, vi får se.


Love.

1 Mars 2011

Känner mig seg.. vet inte riktigt varför min de är väl någon dum förskylning på gång tror jag.
Men har verkligen ingen lust med och bli sjuk. I helgen vart det en utgång med Emma på Fredagen sen på Lördagen åkte jag till Uppsala (almunge) och umgicks med Pontus och lite med Frican, Mickan och Anton.. Det va riktigt mysigt :) Söndag mådde jag inge vidare och va på middag hos Emmas föräldrara för att fira Emmas mamma som fyllde år igår.
Och i går va Frida här och jag fixa hennes hår sen efter det fixa jag Emma. Idag skulle jag träffa Felicia men har verkligen ingen ork, ligger bara i sängen och försöker bli pigg men de går inge vidare känner jag, men kanske två liter te och C-vitaminer får igång en. Senare ikväll kommer Pontus och då ska jag mysa! Hörs senare.


Love.

RSS 2.0