24 Januari 2011

"man väcker en ny ångest när man släcker än annan.."


Okej..
Dagen Måndag såg ut så att jag gick upp vid 10 sen tog jag en kaffe och satte mig i soffan för att söka jobb.
Det vart ca 5 st och väldigt blandat! Efter det drog jag till Globen C och snacka lite med Frida, hade inte träffat henne på jag vet inte hur länge.. INTE BRA! Men så blir de i bland. Sen på vägen hem så gick jag en längre runda så vart de en 30 minuters promenad, rätt skönt faktiskt.. De behövs också för den delen!
Sen när jag äntligen kom hem så drog jag ihop en middag till min hungriga och duktigt arbetande Sambo, sen hade hon full rulle och skulle iväg på sina äventyr. Så min kväll har sätt ut så att jag har kollat på Tv och suttit i telefon med syskonen Gottfridsson, mycket skratt som i vanlig ordning. Like dom himla mycket!
Nu är klockan helt plötsligt 23.00 så de är väl snart dags för sängen.
Och imorgon så blir det mer jobb sökande, ska försöka ta mig ut på en promenix också.

Jag förstår aldrig varför det ska vara så förbannat svår och ta tag i saker ibland.. Men nu ska ja fan i mig skärpa mig på riktigt.. som ja brukar säga PÅ HÖG NIVÅ! Puss och kram och nyp i stjärten.


Love.

Nu är det rödvin med Denise som gäller och...

dsc00063 (MMS)

Nu är det rödvin med Denise som gäller och allsång med Lisa Ekdahl!!! Love.


Nu är det rödvin med Denise som gäller och...

dsc00063 (MMS)

Nu är det rödvin med Denise som gäller och allsång med Lisa Ekdahl!!! Love.


22 Januari 2011

Nej nu är det så att ja ska dra och träffa Denise, vi ska på systemet och handla lite sen ikväll blir de girlmys ;)
Vet inte riktigt va vi ska hitta på men kanske blir de än liten utgång. Allt kan hända!
Sååå nu snart när Emma är klar med duschandet så ska ja fixa till mig lite sen drar jag...


Love.

21 Januari 2011 ~ Kväller!!

Ooookej, jag tror jag har ätit en SUPER middag ikväll, helt galet gott med såklart min helt fantastiska sambo Emma. Fetaost- och salami-inbakad kycklingfilé med klyftpotatis. woooho!
Om 5 hela minuter ska vi glo på film "Hemma bäst" tror jag den hette, går på kanal 11 :)
Så då blir den tydligen en efterrätt också, vilken Fredag! Nej nu har ja inte tid med de här mer.

( haha, gaaaalet gammal.. Love you Sambo )


Love.

21 Januari 2011

"man måste nästan fixa saker att se fram i mot annars blir livet så förbannat lång tråkigt och deppigt"


I går vare så va att jag träffa min fina Denise vid halv 12 kanske så käka vi lite och drack kaffe och gjorde planering för våra födelsedagar.. haha ja de är ju 5 månader kvar, men vadå.. De är väl bättre och vara i god tid de här året kanske, förra året så vare inte så många som kunde men de va ju kul ändå :) 
Efter det så kom my lovely P och vi kolla handboll och snacka skit, helt enkelt mys!

Idag FREDAG så har dagen börja med att söka jobb sen nu snart ska jag och Emma på en lite åktur, vi ska kolla upp lite grejer och handla.. Hon fick för sig att vi skulle lyxa till de ikväll.. :) Så vi får se hur de blir. Men de blir nog toppen! Blir nog en lugn Fredag. 

Hörs sen!

( bland de roligaste ja gjort, vill verkligen ta studenten igen! )


Love.

19 Januari 2011

Ja, va händer i Cajsas liv just nu.. kär o galen kan man väl säga iaf!


Jag har varit rätt mycket i Uppsala eller aa almunge egentligen men de är ju aldrig någon som hajar vart de ligger så de är lättare och säga Uppsala. Där i alla fall så har jag umgåtts med min fina underbara vän Fredrica och såklart då Pontus ;) I helgen som va hade jag och F planerat en överrasknings fest för P som fyllde hela 25 unga år! Det vart sjukt lyckat tycker jag, nervöst som fan men de gick !! 

I Måndags kom jag hem och de första ja typ gjorde va och lägga mig på soffan, helgen tog nog kål på mig tror jag för ja va helt slut!
I går stor städa jag och min underbara Emma lägenheten, så jävla skönt! Sen vart de lite film och efter de kom fina P. mysmys !! 

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och boka lite grejer.. känns som att de kanske kommer börja rulla på nu. Dit följde Emma med också som moraliskt stöd kändes hur bra som helst, tackar man tackar my love!

Imorgon ska jag äntligen få träffa Super Denise har inte träffat henne på typ 123846837742354 år känns de som, kvällen imorgon får vi se hur de blir men ja hoppas de blir som ja tänkt mig iaf :) 
Nej nu får ja ont i ryggen av de här, sitter nämligen på golvet och hukad som ett litet miffo!


Love.

Nu sitter jag och myser med min Felicia o ...

dsc00061 (MMS)

Nu sitter jag och myser med min Felicia o en kaffe. Hur mysigt som helst!! Ikväll har jag tvätten till 22 så de blir mycket spännande. I morgon bitti blir de Rimbo och mys med Frican :) hörs senare. Love


10 Januari 2011

Orkar verkligen inte skriva ner allt nu. Sååååå tar de imorgon istället :)
Love.

Hallå hallå! Nu va de ett tag sen igen.. J...

dsc00044 (MMS)

Hallå hallå! Nu va de ett tag sen igen.. Jag har varit hos min underbara Frican hela helgen och mysigt med henne och P. Så nu sitter jag i Rimbo på salongen och njuter av morgon kaffe och en helt grym dag, de är sol!!! När vare de sist egentligen?! Ojojoj, de är mycke i tankarna just nu, så skriver mer senare när jag kommit hem! Love.


Hallå hallå! Nu va de ett tag sen igen.. J...

dsc00044 (MMS)

Hallå hallå! Nu va de ett tag sen igen.. Jag har varit hos min underbara Frican hela helgen och mysigt med henne och P. Så nu sitter jag i Rimbo på salongen och njuter av morgon kaffe och en helt grym dag, de är sol!!! När vare de sist egentligen?! Ojojoj, de är mycke i tankarna just nu, så skriver mer senare när jag kommit hem! Love.


6 Januari 2011

2011 - it's the fucking shiiiit ! (i hope)

Nyåret va riktigt bra faktiskt, vart rätt lugnt och de va ganska skönt. Va hemma hos Frican med Pontus, Sara och Max.. Sen efter 12 kom de fler men dom hann ja aldrig hälsa på, hade fullt upp med och dansa med Frican och Pontus. Det vart ju så att ja nästan stanna där i en vecka, sjukt mysigt. Vi kolla på film och jag hjälpte Frican på salongen. Det är så sjukt kul att vi börjat umgås igen, har så kul. . mycket skratt !!

Igår kom jag hem och är fortfarande inte frisk, fattar inte att de inte släpper för att ja de mer lugnt än va ja gjort kan man fan inte asså. Hoppas iaf de går över snarast!! Idag kommer söta Frida förbi på fika och nagelfix. :) Har inte träffat henne på hur länge som helst, hon är saaaaknad !
Senare ikväll när Emma kommit hem efter jobbet hoppas jag att vi ska mysa massa, för imorgon drar jag till Frican igen och vi ska fixa naglar och dricka vin och fixa HEMLIG planering.. wiiieHO!


Love.

GOTT NYTT ÅR !!!

GOTT NYTT ÅR !!!


RSS 2.0